Welkom op de website van Dert Restauratie.

Deskundig restaureren en conserveren kunst en antiek gemaakt van keramiek, glas en aanverwante materialen.

Indien nodig of gewenst kan op locatie worden gewerkt zowel nationaal als internationaal.

 

Mijn naam is Martie Dert.

Ik restaureer en conserveer kunst en antiek gemaakt van o.a. glas, porselein en aardewerk. In 1992/93 ben ik als vrijwilligster bij de restauratieafdeling van het ROB (Rijksdienst Oudheidkundig Bodemonderzoek) werkzaam geweest.

Na een vierjarige opleiding bij het ICN (Instituut Collectie Nederland) in Amsterdam heb ik in 1997 het diploma keramiek- en glasrestauratie behaald. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij het Rijksmuseum en bij een zelfstandig restaurator.

Sinds 1997 werk ik als zelfstandig restaurator van keramiek en glas in Hilversum en ben aangesloten bij de vakvereniging Art Restorers Association (A.R.A.) Nederland. Dert Restauratie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi- en Vechtstreek onder nummer 32.06.67.17

 

Wilt u informatie over het restaureren of conserveren van een object, dan kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken. In een persoonlijk contact kunt U dan uw wensen aangeven en geven wij aan wat de mogelijkheden zijn, welke resultaten van verschillende restauratiemethoden verwacht kunnen worden en wat de kosten daarvan zullen zijn.

 

Tel:  06-26356984

Email:  info@mdertrestauratie.nl

BTW-ID - NL001507611B31